Foto's bij brief 4 Saramerisa 2015

SARAMERISA

Voor ons langzamerhand een begrip geworden. Alles is er nog zeer primitief. Asfaltwegen zijn bijna niet. Een beetje beton hier en daar. Maar er wordt hard gewerkt. Petro Peru heeft hier opslagstaion aan de rivier. De weg naar Saramerisa is in volle aanleg. Er zijn in één jaaar tijd meer dan 10 bruggen aangelegd.

Foto 7 is een typisch beeld van de twee werelden waarin hier geleefd wordt: Onze hotelkamer! Modern en nieuw. In één van de kamers wordt momenteel de kabeltelevisie cntrale aangelegd. Van daar uit komt straks ook het internet binnen.

Hier raakt de dag van vandaag de dag van 1000 jaar geleden. Op de foto's 4,5 en 6 loopt een jongetje van nog geen twee jaar met een macheta. Levensgevaarlijk zouden wij denken, maar hij hakte er een vrucht helemaal fijn mee

De poes op de foto was het huisdier samen met twee honden.

Op enkele foto's ziet u op de achtergrond de brede, masale rivier Marañon. Die een honderdtal kilometers verder de Amazone instroomt en aanvult.

Prachtige wereld maar heel primitief. 6 volle uren rijden met een 4wheele drive auto, om in de bewoonde wereld te komen. Maar daar zijn we toch weer aangeland.