Als vonkjes overslaan

U beleeft het zelf helemaal!

"ALS VONKJES OVERSLAAN"

 Door Nellie van Dooijeweert - van der Slikke

Prijs van het boek is 14,95 Euro
Aanbieding: zonder portokosten (3,45 E)

 

Korte samenvatting van een recensist:

De schrijfster is de echtgenote van zendeling-evangelist Jan van Dooijeweert. Je zou haar zijn meereizende secretaresse kunnen noemen. Als ooggetuige is ze steeds aanwezig bij alles wat diep in de jungle en hoog in de bergen afspeelt. Op een heel eigen wijze neemt ze je in het verhaal bij de hand en probeert je mee te laten genieten van de boeiende avonturen in het immens grote Peru.

Indianen, stedelingen en bergbewoners vullen de bladzijden van dit boek. De vrouwen krijgen les van de schrijfster van dit boek. Het zijn mensen met een sterk geloof. Mensen die in alles zich afhankelijk weten van God alleen. Met vreugde en een stralend gezicht beleven en belijden ze dit graag. 

De foto op de achterflap verplaatst ons naar een hoogte van 4600 meter. Vandaaruit begon een tocht over de bergen naar een dorp aan de andere zijde op een hoogte van 4800 meter. Te paard over de berg. Wat een avontuur! 

Nellie, die tot haar trouwen op Zeeuws Vlaanderen woonde, heeft heel veel les gegeven aan vrouwen van Indianen en bergbewoners. Het heeft haar leven verrijkt, al was het wel eens erg, heel erg zwaar. De dankbaarheid van de mensen was haar salaris. De stank van de hutten en de natte broekjes van de kinderen maakten het leven temidden van deze primitieve mensen heel vreugdevol en bijzonder. In dit boek laat ze ons op een boeiende manier meebeleven. 

Hoe kun je bestellen?

Schrijf in het vak hieronder: Hoeveel exemplaren je wilt ontvangen. Wij sturen u dan het boek of de boeken. De factuur ligt in het boek met een persoonlijke groet van de schrijfster. U kunt dan betalen via uw bank.

Schrijf ook duidelijk: Naam, adres met huisnummer, postcode en woonplaats, en hoeveel boeken u wilt ontvangen.Henk Zwiene
Grasveldlaan
2020AA Asservelde
Ik wil graag .... boeken ontvangen zonder portokosten
Voor de betaling: Wacht  a.u.b op het boek met daarin de factuur a.u.b.

Bankrekening voor betaling:
NL16 RABO 0185 2972 18
Ten name van N J van Dooijeweert - Waddinxveen

U/je krijgt dan met 2 of 3 dagen het boek thuis via de post.
Bedankt voor uw bestelling.

Schrijf hier uw bericht. Vul het formulier in: